Lodaer Img

Česta pitanja

Prije prvog tretmana Kiropraktike klijenti često strahuju od zvuka „krckanja“, iako to krckanje nastaje samo zbog ispuštanja vazduha između kostiju, i to nikako ne znači da se bilo koja kost “lomi” ili oštećuje. Postoji zabluda i da ova metoda može biti bolna, iako je sama procedura potpuno bezbolna i dovodi do momentalnog olakšanja. 
Kiropraktikom se ručno pomijeraju zglobovi i njena invanzivnost je manja u odnosu na neke medicinske procedure. Pomoću Kiropraktike može se smanjiti bol u leđima, vratu, ramenima, kukovima. A smanjenje bolova u ovim djelovima tijela dovodi boljeg držanja, kvalitetijeg sna, rasterećenosti i čini da se osjećate prijatno u svom tijelu.
 
Kroz istoriju se Kiropraktika pokazala kao vrlo uspješna, iako je savremenom čoveku potrebnija nego ikada.

Ova metoda je jako efikasna u svim uzrastima kako kod djece i odraslih tako i kod starijih osoba. Ako imate bilo kakav bol u ledjima, vratu, kukovima, preponi, ramenima, sportske povrede, glavobolju, mirgrenu, vrtoglavicu itd. onda je ovo idealna terapija za vas. Pomoću ove metode oslobodićete se bola na prirodan način, dugoročno i bez medikamenata.