Lodaer Img

Faq

Za Health Support aplikaciju sam čula preko rođaka, jer sam imala jak bol u lumbalnom i torakalnom dijelu kičme. Posle tretmana kiropraktike osetila sam znatno poboljšanje, za razliku od prethodinh metoda liječenja koje sam probala. Kiropraktiku bih sigurno preporučila svima koji imaju tegobe kao ja.

Moja ćerka mi je preporucila vasu aplikaciju jer je i ona imala iskustva sa Vašim tretmanima. Žalila sam se na bolove u krstima, prije ovoga sam bila na raznim vrstama masaža, međutim kiropraktika mi je odmah pomogla. Prezadovoljna sam iskustvom i mnogim prijateljima sam preporučila vasu aplikaciju i tretmane

Zbog bola u kičmi još odavno sam pokušala sa fizikalnom terapijom, međutim nije bilo uspeha, a preko prijatelja sam čula za vasu aplikaciju Health support. Moj strah je bio da je tretman kiropraktike bolan, ali potpuno ste me razuverili. Tretman nije uopšte bolan, a rezultatima sam jako zadovovoljna, zato vas svima preporučujem.

Imala sam bol u lumbalnom dijelu leđa, taj bol se spuštao niz nogu u vidu nekog nelagodnog trnjenja. Preko Instagrama sam saznala za Heath support aplikaciju i odlučila da isprobam tretmane, prvo sam išla na kiropraktiku, a zatim na energoterapiju i nastaviću da dolazim na tretmane.

Bol i ukočenost u vratu naterali su me da isprobam mnogobrojne metode, ali efekti su bili kratkotrajni. Do vas sam došla po preporuci drugarice i zakazala tretman kroz vasu aplikaciju Health support. Već posle drugog tretmana kiropraktike imala sam mnogo lakši osećaj. Ono što mislim da je važno jeste da se tretmani kiropraktike rade kontinuirano dok vam ne pomognu.

Svoj dugogodišnji problem hroničnog bola u oba ramena, sa kojim se mučim već 11 godina prvo sam pokušavao da sredim klasičnom medicinom (snimanje rendgen ramena, onda skener i na kraju magnetna rezonanca). Činilo se da je sve u redu, hrskavica i tetive nisu pokazivale ništa neuobičajeno. Potom sam išao na fizikalne vežbe, tada mi je ortoped u Risnu predložio masaže na koje sam išao 15 dana u Budvu. Ni to nije pomoglo. U Beogradu sam išao kod jednog cuvenog doktora, tamo sam primao steroide u ramena, nakon šest meseci bol se opet vratila. Isprobao sam cak i tretmane bioenergijom u Herceg Novom. Na fesbuku sam naleteo na reklamu Health Support aplikaciju i nakon vase preporuke zakazao sam tretman kod Nikole kiropraktičara i hteo sam i to da probam. Rezultati nakon tretmana su fenomenalni, više sam neko zadovoljan i zato bih Nikolin tretman svima preporučio.

Za kiropraktiku kod Nikole sam saznala preko instagram stranice, nakon toga sam preko web aplikacije zakazala tretman. Imala sam problem sa leđima, spazam u donjem dijelu leđa. Nakon tretmana sam prodisala, nesmetano i krajnje prohodno sam mogla da pomjerim vrat, ramena i da uhvatim pun kružni zamah rukama. Vrlo sam zadovoljna Nikolinim radom. Pritom je izuzetno predusretljiv, elokventan i pristupačan.

Maserka mi je preporučila vasu Health support application i nakon instalacije i dijagnoze koju sam dobila, odmah sa zakakzala tretman. Kiropraktika mi je pomogla jer sam imala bol u lijevom kuku, jaku bol u preponi, ograničenu manipulaciju nogom, ukočenost i upalni proces (burzitis), nakon tretmana kiropraktike potpuno sam zadovoljna i od srca bih svima preporučila.