Lodaer Img

Energoterapija

Reiki je najstarija metoda unapređenja zdravlja, koja se zasniva na vještini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, unapređenja zdravlja, a takođe u cilju poboljšanja kvaliteta života.

Naučna istraživanja su pokazala da jedna osoba iz prostora uobičajeno prima u prosjeku 5-10% Životne energije, dok korišćenje Reiki metode omogućava priliv u organizam 90-100% Životne energije.
Reiki vrši uticaj na ljudski organizam neposredno kroz energetski kanal i biopolje, a takođe i kroz endokrini sistem. Kada je biopolje čovjeka puno Životne energije, ono postaje dobro organizovano. Energija stvara dobro organizovan DNK i RNK koje, usljed uticaja Reikija, stvaraju podlogu za dobro funkcionisanje enzima i sinteze proteina, a takođe i za podjelu ćelija. Kada ćelije dobro funkcionišu, tada žlijezde, organi i tkiva dobro funkcionišu, što sve organizam održava u dobroj kondiciji.
U našem centru Reiki tretmane vodi Ljiljana Dubljević, uspješan fizioterapeut koja je tragala dalje za dubljim smislom i tehnikama koje mogu da ponude rješenje za probleme i izazove današnjice.
Reiki tehnike je usavršila u Budimpešti na „Institutu za Reiki Mađarske“ i stekla I i II stepen Reikia.
Tokom perioda 1998-2005. godine radila je na usavršavanju III i IV stepena i postala je Master teacher Reiki healing (Garuda centar u Novom Sadu).
Godine 2012. godine završila je Tesla healing metamorphosis kod dr. Anya Petrović iz Australije, a 2015. godine je postala zvanično autor Angelo-Lux iscjeliteljske terapije u Podgorici.