Fizioterapeut, Energoterapeut

Stekavši iskustvo kao fizioterapeut, Ljiljana Dubljević istražuje široku oblast različitih tehnika i metoda koje funkcionišu na polju naših emocionalnih i energetskih tela.

Svakodnevni stres ostaje u našim telima dugo vremena, ispoljavajući se na najrazličitije načine. Razni su bolovi kojima ne možemo utvrditi uzrok, umor; kao i bezvoljnost koju često pripisujemo godišnjim dobima, lošoj ishrani ili nekom trećem faktoru – često se na svemu tome može raditi samo kroz energetski aspekt.

Mnoštvo disciplina i znanja koja stičemo kroz seminare i iskustvo dovode do toga da lakše izaberemo ono što će biti samo naš način.

Tehnike kojima se Ljiljana služi jesu:

1.     Reiki

2.     Tesla healing metamorphosis

3.     Prana

4.     Rekonekcija

5.     Angelo-lux

Angelo-lux je tehnika čiji je autor postala Ljiljana 2015. godine u Podgorici, a funkcioniše tako što se kroz određene energetske nivoe povezuje sa anđeoskim energijama.

Dovođenje tela u balans vrši se preko čišćenja aure i čakri.

            Reiki je usavršavala u Budimpešti, na „Institutu za reiki Mađarske“, a postala je i master učitelj Reikija u Garuda centru u Novom Sadu.

            Tesla healing metamorphosis je završila kod dr Anje Petrović iz Australije.

Zadovoljni klijenti uvek ističu da ona kombinuje sva svoja znanja kako bi nas na najdelotvorniji način dovela do balansa.